Afmelding og transportomkostninger

  • Afmelding af vinduespolering

Hos Vinduespudser Gruppen passer vi alle vores kunder i faste aftaler eller abonnementer. Dette er med til at effektivisere kørslen, skåne miljøet og holde din pris på ydelsen så lav som muligt.

Derfor er det også vigtigt at man melder sin vinduespolering af, hvad enten man bare vil springe over en enkelt gang eller helt afmelde, senest ugen inden man normalt skal have pudset sine vinduer. Det sikrer at vinduespudseren ikke skal køre forgæves ud til dig og dermed spilde sin tid.

Ønsker man at afmelde til vinduespudseren når han dukker op hjemme hos dig, vil du blive afkrævet et kørselsgebyr på 150,-

For at undgå dette, opfordrer vi til at man så snart man ved at man ikke skal have pudset vinduer næste gang, ringer til vores kundeservice på 70 25 11 21.

 

  • Ekstra vask uden for den faste rute

Vi gør alt hvad vi kan for at levere en god service til vores kunder. En del af denne service består i, at vi kommer i faste intervaller hos dig, så du altid nogenlunde kan vide hvornår du får ordnet dine vinduer næste gang.

En gang imellem vil der være en begivenhed, hvor man bare rigtig gerne vil have ordnet sine vinduer uden for rute. I så fald er du velkommen til at kontakte os.

En vask eller pudsning uden for rute koster som standard 150,- i kørselsgebyr ud over din normale pris. Det skyldes de ekstra transportomkostninger og den ekstra tid vi bruger på opgaven. Vi kan ikke altid garantere at vi har tid til at udføre opgaven uden for rute, men vi vil gøre hvad vi kan. Det vil være op til vinduespudseren der normalt kommer i dit område at vurdere.

 

  • Éngangspoleringer

Vinduespudser Gruppen tilbyder desværre ikke at udføre engangsopgaver. Det skyldes at regningens størrelse kontra tiden på udførelsen af opgaven og opretningen af fakturaen, som regel aldrig står mål med hinanden.

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os på: info@vpgruppen.dk