Persondatapolitik og GDPR

Indsamling af personlige oplysninger sker ved registrering telefonisk, gennem én af vore pudsere eller ved brug af vores online kontaktformular.

Når du handler hos os, har vi behov for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Personoplysninger, der er nødvendige for optimal betjening, registreres og deles i overensstemmelse med vores regnskabs- og planlægningsprogram. Disse oplysninger opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller lande, der sikrer tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger. Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I visse tilfælde er vi forpligtede til at slette dine persondata, hvis du anmoder herom. Dette gælder f.eks., hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det oprindelige formål. Kontakt os, hvis du mener, at dine persondata behandles i strid med lovgivningen.

Vi kan ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, hvilket indebærer en risiko for, at uvedkommende kan få adgang til oplysninger under elektronisk overførsel og opbevaring. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Vær opmærksom på, at din e-mailadresse kan blive anvendt til at sende nyhedsbreve eller fakturaer. Ønsker du ikke at modtage disse, er du velkommen til at kontakte os via vores online kontaktformular eller telefonisk på 70 25 11 21. Vi står til rådighed for eventuelle spørgsmål eller ønsker om opdatering eller sletning af dine data.