Afrensning af vinduer og solfilm

  • Mekanisk rensning af vinduer

Ved mekanisk afrensning af vinduer, menes der den behandling af glasset der finder sted med en klik-skraber eller barberblad. Denne metode anvendes når en almindelig vinduespolering eller vask af vinduerne ikke er nok. Det er for eksempel afrensning af klistermærker og lignende.

Vi gør opmærksom på at Vinduespudser Gruppen A/S IKKE udfører afrensning af mørtel, klistermærker, sugekopper og lignende efter ny-byg eller udskiftning af vinduer. Dette skal man få den pågældende murer, tømrer eller anden håndværker der har været på projektet, til at gøre. Grunden til at Vinduespudser Gruppen ikke udfører denne form for arbejde er, at der kan opstå ridser i udførelsen af afrensningen.

Ved mindre opgaver, såsom afrensning af et enkelt klistermærke, fugleklat eller lignende, skal man være opmærksom på at Vinduespudser Gruppen A/S tager forbehold for at der kan opstå hårfine ridser, og at dette IKKE er dækket af Vinduespudser Gruppen. Det er således på eget ansvar at få udført mindre opgaver med afrensning, såfremt den enkelte pudser påtager sig opgaven.

 

  • Vask af vinduer med solfilm

Har du fået monteret solfilm på udvendig side af dine glas, skal du informere os om det. Vi vil som regel vælge at vaske vinduerne med vores vaskeanlæg. Vi gør opmærksom på at eventuelle skader, ridser og lignende på solfilmen IKKE er dækket af Vinduespudser Gruppen, og derfor er det på dit eget ansvar!

Vi har erfaring med, at der desværre ikke rigtigt findes nogen typer af solfilm, der holder i længden, og det vil være vores klare anbefaling at man finder en anden løsning på solproblemerne end solfilm.

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os på: info@vpgruppen.dk